Lux Aeternus

Bleach | Hahmolomakkeet | Roolipelitaide, kartat ja sarjakuvat | Valokuvat | Sekalaiset | Vieraskirja | Linkit | Tietoa Minusta  

 

Valkoisen Zorak Zoranin kultti
RIIMUT: Pimeys, kuolema ja epäjärjestys.

Kaksi vuotta sitten ihmissankari Kitbod Nuijankantaja, peikkojen kasvattama puoli-kralori, ja Zorak Zoranin Kuoleman Lordi, loi valkoisen Zorak Zoranin kultin, levittääkseen jumalansa palvontaa laajemmalle, eli myös ihmisten keskuuteen. Kultin keskus on Kethaelassa, jossa on jopa kaksi suurta temppeliä, kaksitoista keskikokoista ja kuusi pientä temppeliä, pyhättöjä parikymmentä.

Maallikot
EDELLYTYKSET: Onnistuttava yhdessä noviisilta vaadittavassa kyvyssä Varjoherran edessä. Maallikoksi hyväksytään kunhan yksi kyvyistä onnistuu, muuten ei saa hakea enää samana vuodenaikana.
VAATIMUKSET: Maallikon täytyy luovuttaa 1% tuloistaan ja tunti viikossa ajastaan kultille. Sen lisäksi uhrattava yksi tp. viikossa.
EDUT: Maallikot saavat asua ilmaiseksi kultin tiloissa yhden päivän viikossa, ja heillä on puheoikeus kultin sisärenkaan Varjomestarien kokouksissa (siis sellaisissa kokouksissa joihin heidät päästetään, ja sellaisia on normaalisti yksi vuodessa).
KYVYT:
Puoleen hintaan:
-Nuija- ja moukarihyökkäykset
Normaaliin hintaan:
-Muut hyökkäykset (Joihin kultissa kouluttaja tarjolla, vaihtelee alueittain), Linkohyökkäys, hiiviskely, piileskely ja hyppy.

HENKITAIKUUS:
Puoleen hintaan:
-Havaitse vihollinen, sammutus.
Normaaliin hintaan:
-Yövalli, parannus, kaikki havaitse-loitsut.

Noviisit
EDELLYTYKSET: Uhrattava 1 MHT-piste Zorak Zoranille, ja omattava vähintään 50% kyky jossain seuraavista kyvyistä: Asehyökkäys (Nuijaa suositellaan, mutta ei ole välttämätöntä), asetorjunta, linkohyökkäys (Voidaan pyynnöstä korvata muulla ampuma- , tai heittoaseella) ja puhetaito.
VAATIMUKSET: Täytyy luovuttaa kultille 10% ajastaan ja tuloistaan, ja uhrattava yksi tp. kerran kuukaudessa. Noviisi voidaan kutsua palvelemaan temppelissä, mikäli työvoimaa tarvitaan enemmän kun maallikoita on käytettävissä.
EDUT: Kuten maallikolla, mutta sen lisäksi voi komentaa maallikoita, vaikkakin liiallinen "simputus" on rangaistavaa.
KYVYT: Kuten maallikolla, mutta kohtele kaikkia kuin ne olisivat puolet normaalista hinnasta.
HENKITAIKUUS: Kuten maallikolla, mutta kohtele kaikkia kuin ne olisivat puolet normaalista hinnasta. Sen lisäksi seuraavat normaaliin hintaan: Tehonuija, fanaattisuus, masennus, suoja, sytytys, tulimiekka, terävyys, tylsyys, moninuoli.


Varjoherrat (Papit)
EDELLYTYKSET: Tavalliset ja yhden noviisilta vaadittavan kyvyn on oltava 75%. Sen lisäksi MHT:n on oltava vähintään 14. Täytyy myös saada sisärenkaan (Tai hallitsevan Kuoleman Lordin) hiljainen hyväksyntä.
VAATIMUKSET:Annettava kultille 90% ajastaan ja tuloistaan. Varjoherrojen täytyy johtaa pienempiä jumalanpalveluksia, ja vihkiä maallikoita ja noviiseja.
EDUT: Varjoherrat hallitsevat maallikoita ja noviiseja. He tietävät rajansa, eivätkä yleensä hypi sisärenkaan silmille. Sen lisäksi he saavat asua kultin tiloissa ilmaiseksi ja kultti auttaa varjoherraa vaikeuksissa.
YLEINEN RIIMUTAIKUUS: Kaikki.
OMA RIIMUTAIKUUS: Kestohaava; käske haamua; käske varjoa; murskaus; pelko; kilpi; tosi(ase); berserkki

Sisärengas (Papit, toinen aste)
EDELLYTYKSET: Sisärenkaan jäseneksi ei haeta, sinne päästään. Jos joku noviisi, varjoherra, tai (ERITTÄIN harvoin) maallikko täyttää vaatimukset ja osoittaa ymmärrystä kultin salaisuuksille, hänet kutsutaan sisärenkaaseen - jos paikka on vapaana. Noviisin tai maallikon täytyy ensin nousta varjoherraksi, jonka jälkeen kutsu toimitetaan tälle henkilökohtaisesti. Sisärenkaan jäsenillä on oltava kolmessa noviisilta vaadittavassa kyvyssä vähintään 90%:n kyky ja muissa vähintään 75%. Sen lisäksi hänen Seremonia kykynsä on oltava vähintään 25%.
VAATIMUKSET: On annettava kultille 90% ajastaan ja tuloistaan. Sen lisäksi vihittävä uusia varjoherroja.
EDUT: Sisärenkaan jäsenet hallitsevat kulttia, varjomestareiden, Kuoleman Lordin ja Zorak Zoranin alaisuudessa. He saavat asua kultin tiloissa ja sen liisäksi he tuntevat suurimman osan temppelinsä salakäytävistä. Sisärenkaan jäsenille opetetaan velholoitsuja ja -kykyjä.
YLEINEN RIIMUTAIKUUS: Kaikki
OMA RIIMUTAIKUUS: Kuten varjoherroilla ja sen lisäksi: Luo haamu; luo luuranko; luo zombie; henkikatko; kutsu varjo
HUOM: Sisärenkaan jäsenet heittävät jumalallista väliintuloa d10:llä d100:n sijaan.

Varjomestari (Korkea pappi)
Varjomestarit ovat Kuoleman Lordin kehittämä tapa hallita kulttia, olematta itse paikalla. Varjomestareita on viisitoista, ja he kokoontuvat Kethaelassa kahdesti kuukaudessa, tai useammin keskustelemaan kultin asioista, ja mikäli tehdään päätöksiä joilla olisi kokonaisvaltainen vaikutus kulttiin on saatava hyväksyntä Kuoleman Lordilta, ja mikäli hyväksyntä saadaan ilmoittaa Varjorengas omalla hiljaisella tavallaan siitä jokaisen temppelin papeille.

Kuoleman Lordi (Korkein ylipappi)
Kuoleman Lordi on arvonimi koko kultin johtajalle. Kuoleman Lordin voi erottaa vain jos hän syyllistyy johonkin todella suureen rikokseen kulttia vastaan. Kun Kuoleman Lordi kuolee kookoontuvat Varjomestarit Kethaelassa sijaitsevaan suureen Valkoisen Zorak Zoranin temppeliin ja valitsevat joukostaan uuden Kuoleman Lordin. Kuoleman Lordilla on samat edut kuin varjomestarilla, sen lisäksi Kuoleman Lordilla on kiistämätön valta muun kultin yli. Nykyinen Kuoleman Lordi on kultin perustaja Kitbod Nuijankantaja. Hän on alle kolmekymmentävuotias seikkailija, joka pitää ainoana velvollisuutenaan kultille olevan komennella sitä. Hän täyttää kylläkin velvollisuutensa aina kun ei ole seikkailemassa.

LIITTOLAISKULTIT
Kyger Litor: tarjoaa loitsun Yönäkö
Myrskyhärkä: tarjoaa loitsun kohtaa kaaos
Humakt: tarjoaa loitsun havaitse totuus

Huomautuksia:
Valkoisen Zorak Zoranin kultti syntyi jumaltietäjien jälkeen eikä sitä ole tästä syystä "lajiteltu". Jotkut katsovat sen kuuluvan Orlanthin pantheoniin, jotkut peikko pantheoniin. Yleisesti sitä pidetään itäisen pantheonin osana, mutta ovatpa jotkut ehtineet lukea sen lunarin pantheoniin ja jopa kaaoksen pantheoniin. Itse kultti katsoo kuuluvansa Orlanthin, peikkojen ja itäisen pantheonin osaksi.